BOYA İLE EVİNİZİ YENİLEMEK MÜMKÜN

BOYA İLE EVİNİZİ YENİLEMEK MÜMKÜN

Renk kullanarak iç mekanda sihir yaratın! 5489 Free Spirit, cam kenarlarında kullanılan 11175 Adventure rengi ile güzel bir kombinasyon yaratan optimist bir renktir.

Evde kaldığınız süre boyunca renk kullanarak iç mekanda sihir yaratın! Fenomastic Güzel Evim Serisi ile evinizi renklendirerek yenileyebilirsiniz.

Bir odada renklerin etkisi başka hiçbir şeyle kıyaslanamaz. Nispeten küçük bir çaba ve düşük bir fiyata, büyülü değişiklikler yaratabilirsiniz. Evinizi boyayla nasıl yenileyeceğinize dair ipuçlarımızdan faydalanın!

1. ESKİ EŞYALAR TASARIM ÜRÜNLERİNE DÖNÜŞÜYOR

Masa ilk bakışta pahalı bir mobilya parçası gibi görünüyor. Ama aslında değil! Eski bir eşyanızı en sevdiğiniz renkle boyayın ve evinizle mükemmel bir uyum yakalamasını sağlayın.

LADY-7637-Exhale_LADY-20142-Daydream

Demidekk Fönster ile 20142 Daydream rengine boyanmış masa ve Fenomastic Güzel Evim Zengin Mat ile 7637 Exhale rengine boyanmış duvar birlikte güzel bir kontrast oluşturuyor.

2. FARKLI PARLAKLIKLAR, HARİKA KONTRASTLAR OLUŞTURUYOR

Kapı ve pervaz gibi güzel detaylarda biraz daha yüksek parlaklık kullanarak, mat duvarlar ve tavanlar karşısında öne çıkarabilirsiniz.

Jotun_LADY-20143-Lively-Red_20144-Grounded-Red--web

Kapı, Demidekk Fönster ile 20144 Grounded Red renginde boyandı. 20143 Lively Red ile boyanan duvarlarla güzel bir kontrast oluşturuyor.

3. DEKORATİF BİR GÖRÜNÜM İÇİN HAM DUVARLAR!

Duvarınızın bir kısmını Fenomastic Güzel Evim Zengin Mat, bir kısmını da Fenomastic Mineral ile boyayarak farklı bir görünüm elde edebilirsiniz. Tüm duvarda 4629 Skyggeblå rengi olmasına rağmen iki farklı boya türünün kombinasyonu ilginç bir etki sağlıyor.

LADY 4629 Skyggeblå

Fenomastic Güzel Evim Mineral, duvarlara ham bir görünüm sağlar.

4. TAVANI RENKLENDİRİN

Tavanı duvarlarla aynı renkte boyayarak, farklı yüzeyler arasındaki geçişin neredeyse tamamen yok olmasını sağlayabilirsiniz. Bu şekilde odada sıcak bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Fargesett detaljene

20047 Blushing Peach

5. FARKLI TONLARI BİRARADA KULLANIN

Aynı rengin farklı tonlarını birarada kullanarak mükemmel bir görünüm elde edebilirsiniz. Uyumlu renkleri tercih ettiğinizde renkler arasında zarif bir geçiş olacaktır.

Ana duvar 5044 Icy Blue, sağdaki küçük duvar 5455 Industrial Blue

6. DİNAMİK RENK KONTRASTLARI YARATIN

Kırmızı ve mavi güçlü bir kontrasttır. 5490 Serene Blue ve 20143 Lively Red renklerini birarada kullanarak çevrenizi farklı renklerle kuşatabilirsiniz.

LADY-20143-Lively-Red-490-Serene-Blue

Sol duvar 5490 Serene Blue, sağ duvar 20143 Lively Red

7. DETAYLARI RENKLENDİRİN

Duvarlar, kapılar ve tavanlar renklendi… Peki ya diğer detaylar? 7637 Exhale gibi yumuşak bir temel renk üzerine detay alanları farklı bir renge boyayarak ilginç kontrastlar oluşturabilirsiniz.

Nytt fargekart fra LADY!

Duvar 7637 Exhale, raflar 10001 Dijon Yellow

8. DUVARI BÖLEREK EĞLENCELİ ÇÖZÜMLER YARATIN

Duvarı iki farklı renge bölerek heyecan verici bir etki yaratın! Renklerle özgürce oynadığınızda ve onlara alan açtığınızda uyum da kendiliğinden gelecektir.

Alt kısım 1362 Olive Brown, üst kısım 10001 Dijon Yellow

Renklerimizi ve evinizde nasıl duracağını incelemek için ColourDesign uygulamamızı indirebilirsiniz.

2020 Renk Koleksiyonumuzun evinize ücretsiz gönderilmesi için formu doldurun!

 

Avatar
Avatar

Jotun Türkiye

Jotun Türkiye; renk uzmanı ekibiyle mekanlarınıza en uygun renk önerileri sunarken iyi tasarımları, dikkat çeken mimari yapıları, festivalleri, sanatsal aktiviteleri ve hayatın tüm renklerini sizin için paylaşıyor. Daha fazla ilham almak için Facebook, Instagram ve Twitter hesaplarımızı takip edebilirsiniz! fb.com/jotunturkiye, @jotunturkiye

Evinizin Farklı Köşelerinde Mavi ve Yeşil Tonları

Mutfak ve Banyolar Evlerimizde keyifle kullandığımız mavi tonları, banyo ve mutfak gibi daha az ışık alan ufak alanlarda aydınlık hissi…

2023 Global Renk Koleksiyonu “HİKAYELER”

  Jotun, sevdiklerinizle yazacağınız güzel hikayelerde size eşlik ediyor! Etrafımızdaki renkler, hem bizim hakkımızda söyledikleri hem de bizi nasıl hissettirdikleri…

EVİNİZDE CANLI RENKLERE YER AÇIN

Evlerimiz, yaratıcı benliğimizin birer uzantısı ve temsilidir. Renkler bir yandan kişiliğimizi yansıtırken, bir yandan da ilham verir. Jotun’un umut ve…

Go to top