GLOBAL RENK LANSMANI: 2017 GLOBAL RENK KOLEKSİYONUMUZ EVE DÖNÜŞ’TEN İLK DETAYLAR!

GLOBAL RENK LANSMANI: 2017 GLOBAL RENK KOLEKSİYONUMUZ EVE DÖNÜŞ’TEN İLK DETAYLAR!

Duvarlarda en güzel gözükecek trend renkleri bir araya getirerek hazırladığımız 2017 Global Renk Koleksiyonu’muz Eve Dönüş’ü, 6 Ekim’de Antrepo 1’de gerçekleşen sabah ve akşam olarak devam eden Global Renk Lansmanı ile tanıttık. Yeni renk koleksiyonumuz dışında, yeni ürünümüz Fenomastic Güzel Evim Mineral’in de tanıtıldığı lansmana, Norveç’ten Global Renk Uzmanı’mız Lisbeth Larsen, Norveçli stilist ikili Kråkvik & D’Orazio gibi isimlerin eşliğinde yeni renklerimizi ve yeni ürünümüz Fenomastic Güzel Evim Mineral’i basın ile paylaştık.

img_4529Fenomastic Güzel Evim Mineral 2782 Deco Pink

Dünyanın farklı yerlerinden, farklı kültür ve fikirlerden etkilenen bir yolculuğa davet niteliği taşıyan yeni renk koleksiyonumuz ‘Eve Dönüş’ tanıtıldı. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi özel renkleri ve fotoğraf çekimleriyle dikkat çeken renk koleksiyonunda, styling yine Avrupa’nın en beğenilen ikilisi Kråkvik & D’Orazio tarafından gerçekleştirildi. Böylece ikili, koleksiyondaki renk paletlerinin dünyasını dekorasyon çalışmaları ile tamamladı. 6 Ekim’de düzenlenen Global Renk Lansmanı’nın İstanbul’daki etkinliğinin stilistliği de yine Kråkvik & D’Orazio tarafından gerçekleştirildi.

Yeni global renk koleksiyonu sizleri dünyanın farklı yerlerinden, farklı kültür ve fikirlerden etkilenen bir yolculuğa davet ediyor.”

The Food Project İstanbul’un kurucusu Ayşe Dilek’in yeni renk koleksiyonu paletleri için özel hazırladığı ve koleksiyon renklerinden ilham alan öğle yemeği ile başlayan Global Renk Lansmanı daha sonra Jotun Global Renk Uzmanı Lisbeth Larsen’in günümüz trendlerinden ve paletlerin ilham kaynaklarından da bahsettiği Global Renk Koleksiyonu Eve Dönüş sunumu ile devam etti.

“Gittiğimiz bir ülke, karıştırdığımız bir dergi veya okuduğumuz bir blog… Karşımıza çıkan her şey bizi besliyor, yeni fikirler ve kültürlerle tanışıyoruz. Sezonun akımları da, dekorasyon ve tasarım dünyasının, en çok yeni yerlerin ve kültürlerin bizde bıraktığı anılardan etkilendiğini gösteriyor. Yeni renk koleksiyonumuzda, bu akımların izinde tüm dünyada öne çıkan renkleri üç ayrı palette topladık. Bu birbirinden güzel renklerin, kendi hikayenizi yazmanızda size ilham vereceğini umuyoruz.
– Jotun Global Renk Uzmanı Lisbeth Larsen 

Çok keyifli geçen lansmanın gündüz kısmından sonra ise lansmanımızın bir de akşam etkinliği vardı. 200’den fazla kişinin katılımı ile gerçekleşen bu özel lansmanda renklerimiz eşliğinde DJ Aksak ve Ah Kosmos! sahne aldı.

1-6

2017 Global Renk Koleksiyonu’muz Eve Dönüş, günümüz trendlerini yansıtan birbirinden güzel üç paletten oluşuyor. Nordik Yaşam, Şehir Hayatı ve Kıtalar Arası Yaşam adını verdiğimiz bu üç palet, hayattaki farklı deneyimlerimizden ilham alıyor. Haftaya tüm detaylarını paylaşacağımız Eve Dönüş koleksiyonumuzun paletleri ise şöyle;

Nordik Yaşam

Çoğumuz rahatlamak için doğaya döneriz. Nordik Yaşam’ın dingin paleti kuzeyin sakin ruhunu evimize taşıyor. Kum ve toprak tonlarıyla bir araya gelen mavi ve yeşiller, doğayı evimize getiriyor. El yapımı seramikler ve ahşap mobilyalarla tamamlanmış evimiz, gündelik hayatın koşuşturması arasında bize nefes aldırıyor.
1-2

Şehir Hayatı

Evimiz, yaşam tarzımızla şekillenir. Duvarlarımızdaki renkler de öyle. Bu sezon, yeni pembe ve yeşil tonlarına beyazlar eşlik ediyor. Şehir Hayatı’nın renkleriyle, evimiz bize sürekli ilham veren büyük şehirler gibi sofistike ve eğlenceli bir dünyaya dönüşüyor.

img_2691

Modern şehirlerin tasarım anlayışı paletteki renklerin yanı sıra Fenomastic serisinin sunduğu farklı dokularla da evlere taşınıyor. Fenomastic Güzel Evim Zengin Mat, doygun ve mat renkleriyle mükemmel bir renk deneyimi yaşatırken Fenomastic Güzel Evim Mineral renkleri ham ve mat görünümleriyle duvarlara yansıtıyor. Tek bir renk, bu iki ürünün sunduğu iki farklı dokuyla duvarları renklendirdiğinde ise mükemmel bir uyum ortaya çıkıyor.

Kıtalar Arası Yaşam

Evimizi özelleştiren detayları düşünün: Antikacılar çarşısından aldığımız bir vazo ve içinde arkadaşımızın getirdiği taze çiçekler… Kırmızı, mor ve hardal rengi duvarlar, en özel dostluklar, seyahat hikayeleriyle birlikte evimizin ruhunu oluşturuyor. Dusty Purple’dan zarif Dijon Yellow rengine bu beş yeni renk, tüm dünyada gezip gördüklerimizi evimize taşıyor.
1-8

Global Renk Lansmanı’mızda tanıttığımız Yeni Global Renk Koleksiyonu Eve Dönüş ve Fenomastic Güzel Evim Mineral hakkında daha detaylı bilgi almak için boyafikirleri.com’u takip edebilirsiniz.

Avatar
Avatar

jotunturkiye jotunturkiye

Jotun Türkiye; renk uzmanı ekibiyle mekanlarınıza en uygun renk önerileri sunarken iyi tasarımları, dikkat çeken mimari yapıları, festivalleri, sanatsal aktiviteleri ve hayatın tüm renklerini sizin için paylaşıyor. Daha fazla ilham almak için Facebook, Instagram ve Twitter hesaplarımızı takip edebilirsiniz! fb.com/jotunturkiye, @jotunturkiye

Yaz Renkleri İçinizi Isıtacak!

Günlerin uzadığı, güneşin yüzünü daha sık gösterdiği, doğanın tüm güzelliklerinin ortaya çıktığı mevsim olan yaz, ruhumuzu beslerken evlerimize de tazelik…

Evinizin Farklı Köşelerinde Mavi ve Yeşil Tonları

Mutfak ve Banyolar Evlerimizde keyifle kullandığımız mavi tonları, banyo ve mutfak gibi daha az ışık alan ufak alanlarda aydınlık hissi…

2023 Global Renk Koleksiyonu “HİKAYELER”

  Jotun, sevdiklerinizle yazacağınız güzel hikayelerde size eşlik ediyor! Etrafımızdaki renkler, hem bizim hakkımızda söyledikleri hem de bizi nasıl hissettirdikleri…

EVİNİZDE CANLI RENKLERE YER AÇIN

Evlerimiz, yaratıcı benliğimizin birer uzantısı ve temsilidir. Renkler bir yandan kişiliğimizi yansıtırken, bir yandan da ilham verir. Jotun’un umut ve…

Go to top