2019 RENK KOLEKSİYONU “KİMLİK” | SAKİN

2019 RENK KOLEKSİYONU “KİMLİK” | SAKİN

2019 Renk Koleksiyonumuz “Kimlik”, her biri farklı düşünce ve yaşam tarzlarını temsil eden 3 temadan oluşuyor. “Sakin”, “Rafine” ve  “Ham” temalarındaki farklı tonlar, değişik kimliklerin yaşam alanlarında hayat bulmasını sağlıyor.

SAKİN

Sakin teması, nötr renkler ve yumuşak kontastlardan oluşuyor. Bu paletle yalın ve huzurlu ortamlar yaratabilir, zihninizi fazlalıklardan arındırabilirsiniz.

 

Jotun LADY Fargekart 2019

12083 Devine ve 1024 Timeless

Huzurlu ve Sade

“Sakin” kimliğinde her eşya anlamlı. Nordik sadeliğin evlere taşındığı bu palet ile evler huzurlu ve sade birer limana dönüşüyor. Hiçbir şey öylesine değil; burada kullanılan her rengin ve her objenin bir anlamı var. Duvarların dokusunun bile… “Sakin” renklerini duvarlarınıza yansıtırken Fenomastic Güzel Evim Zengin Mat ürünümüzün doygun renk deneyimi ve yumuşak dokusu ile renklerin duvarlarda en güzel halleriyle hayat bulmasını sağlayabilirsiniz.

 

FENOMASTIC GÜZEL EVİM ZENGİN MAT

  • Mükemmel renk deneyimi
  • Zengin mat görünüm
  • Yumuşak ve pürüzsüz doku
  • Silinebilir

LADY 12078 Comfort Grey

12078 Comfort Grey

Sakin renkleriyle nesnelerin sayısından çok anlamının ön plana çıktığı mekanlar yaratabilirsiniz.

LADY Fargekart Identity

12076 Modern Beige

Aydınlık ve Ferah

Sakin paletinin nötr renkleri, aydınlık ve ferah ortamlar yaratmanız için tasarlandı. Sadelik ve renklerin enerjisi arasında kurulan denge, rahatlatıcı ortamlar sağlıyor.

LADY Fargekart Identity

Beyaz Duvar: 1622 Reflection, Duvar: 12078 Comfort Grey

Jotun LADY Fargekart 2019
 10290 Soft Touch

“Sakin” paletinde birbirinden güzel şeftali tonlarını göreceksiniz. Bu tonları, koleksiyondaki pembelerle bir arada kullanabilirsiniz.

Şeftali tonlarının uyumu

Koleksiyondaki şeftali tonlarından 10290 Soft Touch ve 12083 Devine, yumuşak ve sıcak bir görünüme sahip.

10290 Soft Touch, yumuşak ve gölgeli tonuyla koleksiyondaki en ferah ve aydınlık renklerden birisi. 12083 Devine ve 12084 Dusky Peach ile bir araya geldiğinde mükemmel uyumu yakalıyor.

12083 Devine, biraz daha koyu tonuyla yine aydınlık, yumuşak ve huzurlu bir ortam yaratıyor. Açık renklerle de çok yakışan 12083 Devine, 1024 Timeless, 12077 Sheer Gray ve 12078 Comfort Gray ile çok yakışıyor.

Gölgeli pembeler

Açık ve gölgeli pembe tonları 20119 Transparent Pink ve 12086 Rustic Pink, aydınlık ortamlar yaratıyor.

20119 Transparent Pink, koleksiyondaki pembe tonları arasından en açık olanı. Eğer “Sakin” paletinin aydınlık ve açık tonlarıyla devam etmek isterseniz beraberinde 1024 Timeless, 1622 Reflection ve 0394 Warm Gray renklerini deneyebilirsiniz.

12086 Rustic Pink nötr grilerle çok yakışıyor. Rengi 1622 Reflection ve 0394 Warm Gray ile bir arada kullanabilirsiniz.

Jotun LADY Fargekart 2019

12086 Rustic Pink

Yumuşak kontrastlar

“Sakin” paletindeki renkleri duvarlarınızda kullanırken yumuşak kontrastlar yaratmak isterseniz Fenomastic Güzel Evim Mineral ürünümüzün ham ve gölgeli görünümünü denemenizi öneririz.

Jotun LADY Fargekart 2019

Fenomastic Güzel Eviim Mineral: 12075 Soothing Beige

Çok sevdiğimiz “Peachy”

“Sakin” paletinin uyumlu renkleri huzurlu renk geçişleri sağlıyor. Koleksiyondaki vurgu renklerinden 12074 Peachy ile bir araya geldiğinde ise heyecan verici bir görünüm sunuyor.

12074 Peachy

Duvar: 12074 Peachy.

12074 Peachy ile odanızdaki tüm duvarları boyayarak etkileyici bir görünüm yaratabilirsiniz. Dilerseniz beraberinde nötr bej tonlarıyla da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

12074 Peachy aynı zamanda nötr grilerle de çok yakışıyor.

Kimliğinizi renklerle ifade din

Kendi renk koleksiyonunuzu oluşturmaya ne dersiniz? Ana renginizi belirleyin, onunla uyumlu tonları seçin ve sizi yansıtan renk koleksiyonunu oluşturun.

SAKİN

“Kimlik” renk koleksiyonunda en güzel nötr bej ve gri tonları bulunuyor.

Avatar
Avatar

Jotun Türkiye

Jotun Türkiye; renk uzmanı ekibiyle mekanlarınıza en uygun renk önerileri sunarken iyi tasarımları, dikkat çeken mimari yapıları, festivalleri, sanatsal aktiviteleri ve hayatın tüm renklerini sizin için paylaşıyor. Daha fazla ilham almak için Facebook, Instagram ve Twitter hesaplarımızı takip edebilirsiniz! fb.com/jotunturkiye, @jotunturkiye

Yaz Renkleri İçinizi Isıtacak!

Günlerin uzadığı, güneşin yüzünü daha sık gösterdiği, doğanın tüm güzelliklerinin ortaya çıktığı mevsim olan yaz, ruhumuzu beslerken evlerimize de tazelik…

Evinizin Farklı Köşelerinde Mavi ve Yeşil Tonları

Mutfak ve Banyolar Evlerimizde keyifle kullandığımız mavi tonları, banyo ve mutfak gibi daha az ışık alan ufak alanlarda aydınlık hissi…

2023 Global Renk Koleksiyonu “HİKAYELER”

  Jotun, sevdiklerinizle yazacağınız güzel hikayelerde size eşlik ediyor! Etrafımızdaki renkler, hem bizim hakkımızda söyledikleri hem de bizi nasıl hissettirdikleri…

EVİNİZDE CANLI RENKLERE YER AÇIN

Evlerimiz, yaratıcı benliğimizin birer uzantısı ve temsilidir. Renkler bir yandan kişiliğimizi yansıtırken, bir yandan da ilham verir. Jotun’un umut ve…

Go to top